Köpvillkor

Allmänt

I alla priser ingår moms med 25 procent. Vi reserverar oss för eventuella momshöjningar och andra faktorer utanför vår kontroll som kan påverka priset. Alla erbjudanden gäller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Kontrolera produktens orginalnummer och/eller kontakta oss om du är osäker på ett aggregat.

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar till oss på Bildelcentralen i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi kan garantera dig att inga uppgifter om dig säljs vidare utan används endast internt av oss.

Utbytessystem

På vissa av våra startmotorer och generatorer tillämpar vi utbytessystem. Detta gynnar båda dig och miljön. Du kan antingen komma in med ditt gamla agregat till butiken och betala utbytespriset. Om du handlar via webshoppen så måste du lägga till både utbytesagregatet och stomdepositionen. Så fort vi har fått in ditt gamla agregat så betalar vi ut depositionen för stommen. .

Stommen ska skickas med Företagspaket till:

Blixtservice / Bildelscentralen
Ringvägen 153
116 31 Stockholm

Vi har ej hunnit lägga in alla priser på utbytesagregat på sidan, om du intehittar pris på ditt agregat så är du välkommen att kontakta oss.

 

Köpevillkor

Vi lämnar 14 Dagars öppet köp på alla sålda varor. (För att returen ska accepteras så måste varan naturligtvis vara oanvänd)

 

 
 
Powered by Talex e-handelssystem