Meny

Sortera produkter :
Visa: 

BMW generator - beställ bilgenerator

Generatorn i din BMW laddar batteriet när motorn är igång och förser de komponenter i din bil som kräver el med ström. Beställ ny generator för din BMW enkelt online via oss på Bildelscentralen! Skulle du bo i Stockholmsområdet kan vi dessutom hjälpa till med montering av generatorn via vårt samarbete med www.blixtservice.se. Då lämnar du din bil på morgonen och oftast kan du sedan hämta upp den under dagen. Blixtservice är specialiserade på att hantera alla typer av problem som kan uppstå med bilar. Vi använder modern teknik och utrustning för att säkerställa att alla reparationer görs med högsta kvalitet, oavsett om det rör din bilgenerator eller något annat!

Hitta rätt generator för din BMW

Nedan hittar du vårat sortiment av generatorer för BMW. Är du osäker på vilken generator som är rätt för just din bil?  Då har du möjligheten att göra en sökning på orginalnummer/oem för din nuvarande generator i sökrutan högst upp på sidan eller att kontakta oss med reg. nummer för din BMW. 

Vi har generatorer för bland annat följande modeller av BMW:

BMW 1, BMW 2, BMW 3, BMW 4, BMW 5, BMW 6, BMW 7, BMW 320d, BMW 520d, BMW 118d, BMW 318d, BMW x5, BMW x2, BMW x3, BMW x6, BMW x1, BMW x4

Powered by Talex e-handelssystem